NY BOGUDGIVELSE - KØB DEN - HER..!!

 
Så ER fødslen gået i gang…!!
Hvad siger du??
Jo! – Min nye bog blev sendt til formatering og klargøring til Trykkeriet – første mandag i denne måned. (Oktober 2020)
Titlen på bogen: ”ER Tiden inde…?” med undertitlen: Skal du også med?
En Højaktuel bog du nok ikke vil kunne lægge fra dig før du kommer til sidste punktum, hvis du først begynder at læse i den… Det ER da en positiv prognose – ikke sandt?
Da jeg var i den tilsvarende fase med min første bog (”Jamen – SKAL Jeg DØ nu.?”) talte jeg med én forretningsindehaver for at høre, hvorvidt han havde et godt forslag til at tackle omkostningerne til bl.a. Trykkeriet og derved undgå behovet for at låne hertil i banken.
Han svarede, at der var en trend til at løse dette ved at tilbyde en rabat til dem, der BÅDE ville BESTILLE & BETALE bogen forlods i samme moment.
Det lød som et godt forslag! Og det afprøvede jeg med stor succes. For sagen var, at jeg i forlængelse af modtagelsen af bøgerne og fakturaen fra Trykkeriet – STRAKS kunne afregne herfor.
Mit tilbud lød på, at jeg ville betale porto inklusive omkostningerne til forsendelsen iøvrigt og OVENI tillige en rabat på kr. 50.
Prisen blev således kr. 200. Så besparelsen blev altså sammenlagt på over 100 kroner.
---
NU kommer så TILBUDDET for den NYE bog – ”ER Tiden inde…?” Prisen er kr. 250 + Forsendelselsomkostninger.
MEN jeg vil tilbyde en rabat til DIG der BÅDE vil BESTILLE & BETALE bogen forlods i samme moment.
DERUDOVER
Må du frit vælge én CD pr. Bog, du køber som GAVE til dig - den vil jeg lægge ved siden af bogen og sende til dig, når vi modtager bøgerne fra Trykkeriet!
Vælg mellem disse:
1) ”Tillid” med Niels Peter Finne
2) ”Lad mig se!” med Niels Peter & Benjamin Finne (Benjamin synger én sang)
3) ”TV-Duetter” med Ebbe Andersen & Niels Peter Finne
4) ”Sange Til Tiden” med Niels Peter Finne (21 Sange)
5) ”Ønskeduetter” med Ebbe Andersen & Niels Peter Finne
6) ”Juletid” med Niels Peter, Lasse & Benjamin Finne og Stig Rasmussen.
7) ”Et Øjeblik” med Rene, Ingrid & Tenna Jamrath
8) ”Frigjort og Glad” med ”DalbygaardGutterne”
9) ”Med varme øjne” med Gunni Bjørsted
10) ”Fra Hjerte til Hjerte” med Max Büsman,
11) ”I bønnens verden” med Max Büsman, Stig Rasmussen og Niels Peter Finne
Hvad skal du gøre? – Hvordan griber du det an – helt lavpraktisk?
• Send en SMS på samme nummer, du bruger til MOBILE-PAY: 40870533. Fortæl, hvor mange bøger, du vil bestille OG straks betale via Mobilepay. Oplys også hvilken eller hvilke CD’er du ønsker at modtage som gave (én pr. bog, du bestiller)
• Skriv dit navn og din adresse.
• Hvis du foretrækker, at skrive på tastatur så kan du også sende oplysningerne via Messenger eller Mail på post@FGP.dk
MEN hjælp mig med at DELE dette opslag med jævne mellemrum således, at FLEST mulige får denne information. TAK for DIN Hjælp!!
PS: Hvis du ikke har fået min første bog – ”Jamen – Skal JEG Dø nu..?” så gælder samme tilbud også for denne bog. Altså du kan frit vælge én af CD’erne pr. bog, du bestiller. Den HAR jeg på lager – så du kan have både bogen og CD’en i løbet af ugen….
PPS: Du må lige have nedenstående med omkring et "Feed-back", jeg fik tidligere i år.
Her får du så - for første gang - en "anmeldelse" af denne første bog. Det er fra en af mine gode venner, der har en professionel joournalistisk baggrund.
Egentlig havde det jo været fint, hvis den have været med i bogens første oplag. Men det må jeg så huske at få med i næste oplag.
Kære Niels Peter!
Det var med største glæde og opmærksomhed jeg læste bogen, og hvad jeg særligt bemærkede var, at du formåede at skabe en sjælden tillid mellem forfatter og læser! Hvilket bestemt ikke er de fleste forundt.
Her blot et enkelt eksempel herpå:
”Men jeg må begrænse mig og undlade flere detaljer, hvor interessante de end kunne synes. Sikkert også for dig.”
...
En lille detalje – men en detalje som er med til at skabe et rart og tillidsfuldt miljø mellem læser og forfatter!
Det er tydeligt, at for dig er læseren ikke bare et menneske som du med din bog ønsker at fortælle noget – men nok så væsentligt, så føler læseren, at det er hans ven som skriver til ham! Og et godt råd fra et menneske som man føler er sin ven, lytter man gerne til! Min kompliment!
Når nogen taler om Gud - iklædes mange et tankesæt om noget fjernt og højtideligt som det ikke altid er nemt at kommunikere med. Man skulle jo nødig komme til at fornærme Gud, for der er jo næsten ikke grænser for hvad han kan finde på, hvis han skulle gå hen og blive vred.
Bare læs i bibelen om hans vrede hvis du skulle være i tvivl. Det fører for mange til at de så hellere dækker sig bag nogle mere eller mindre autoriserede vendinger, så man ikke risikerer at gøre noget forkert!
Denne opfattelse gør din bog totalt op med og viser – at om du personligt har Gud i dit liv, så har du også en ven – trofast som ingen anden – ikke alene under dit livet på jorden, men også efter.
Og du behøver ikke at lave dig om, for han kender dig som ingen anden – du kan bare være dig som du nu engang er - og tale helt almindeligt til ham.
Ja, så omfattende er et venskab med Gud, at han ikke alene kan og vil hjælpe dig ikke og ikke kun i det Store, men også helt ned på Tapetrulleniveau!
Begge yderpunkter – og nærmest alt midt imellem, fremgår af din bog - og ikke kun på det teoretiske plan (den slags findes der meget litteratur om), men derimod praktisk i en helt almindelig dagligdag!
Undervejs i læsningen formår du at stille nogle spørgsmål omkring læserens eget personlige gudsforhold.
Dette med en pære skruet i ”forhørslampen” som udstråler det mest kærlige lys man tænke sig kan. Og skulle læseren i lampens ”skær” komme i tanker om, at der måske er noget som ikke er helt i orden – er der ingen raslen med nøglen til celledøren - for nu at sige det på ”Politisk”!
Et sprog, som man finder et fint touch af i bogen og som afslører, at den er skrevet af en politimand som sætter sandhed, troværdighed og ærlighed i højsædet!
I stedet for løftede pegefingre og trusler om alt muligt grimt, viser du læseren en lige og ganske nem vej, som fører direkte til glæde, frihed og et venskab så stort, at intet ord dækker .
TAK FOR DET Niels Peter!
Så fra mig skal lyde et stort HURRAH og tillykke med udgivelsen!
Jørgen K – hin gamle
 
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
 
 

Forord (Uddrag...)

Så kom tiden, hvor jeg bare måtte nedfælde nogle af de mange oplevelser, jeg har haft i mit liv.

Mit fokus og hensigt med at dele disse indtryk er mit ønske om, at understrege betydningen af det fundament, jeg har bygget hele mit liv på. Min tro på Gud. Bibelens Gud vel at mærke.

Da jeg befandt mig i den indledende fase med at skrive herom, spurgte jeg en god ven, der har haft en profileret karriere inden for nyhedsformidling om, hvad han mente om det første kapitel, jeg havde skrevet.

Han var venlig og skrev, at han syntes det var et interessant og spændende projekt, jeg havde givet mig i kast med. Så tilføjede han noget helt grundlæggende omkring dette, at gøre sig klart, hvilken målgruppe, man henvender sig til.

Det fik mig til at tænke på, at jeg genkendte den tankegang, jeg også havde mødt, da jeg i sin tid deltog i en række kurser, da KKR/TV blev etableret i firserne.

Det var indlysende, at programmer rettet mod små børn i søndagskolealderen havde behov for en mere illustrativ fremstilling, end unge i teenagealderen på gymnasieniveau.

Der er givetvis mange måder at definere sin målgruppe på, men jeg kan godt lide at gøre det hele lidt mere ukompliceret. Hør blot!

En tegning, jeg ofte har tænkt på er den overlevende person, der bliver reddet - totalt udmattet og krybende i ørkenen - tydeligvis ekstrem tørstig.

Når denne person bliver tilbudt og rakt noget vand – så er det eneste, han eller hun er optaget af – det er VAND. Det sidste der kommer i spil vil være hvilken type beholder, vandet er i.

Om det er et glas, et krus, en kop, en konservesdåse eller andet – det vil slet ikke være af nogen betydning. Alene indholdet – VAND! Det LIV-givende vand. Det er dét, der tæller.

Det har været mit udgangspunkt omkring den måde, jeg i mange år har produceret utallige TV-programmer på, og det har også været mit udgangspunkt omkring at nedfælde de oplevelser, jeg deler med dig i denne bog.

Det vil sige at, hvis du er sulten eller tørstig efter at bore ned i disse beretninger, jeg deler heri - med et ønske om at opleve noget lignende – så tror jeg, at du har grund til at skrue op for dine forventninger. Du vil ikke blive skuffet.

-----

Indholdsfortegnelse

1. Vil I bede for denne broder?  

2. Gud gav krystalklart svar til teenagerens livsvigtige spørgsmål! 

3. Utroligt – men SANDT hverdagsmirakel!  – Tapetrullen, der ikke længere kunne købes.

4. Skudt i hovedet på Christiania, men jeg blev sendt hjem fra Skadestuen - samme dag.

5. Jeg spurgte Gud og Han svarede – straks!

6. Anne-Lise og Karls fantastiske lørdag. Operationen blev aflyst!

7. Radioværten med Dødsplaner!

8. Far vil igen sende mig til den ”Kloge mand” i Gershøj, sagde hun. - Men så skete noget      fantastisk! 

9. Den australske taler pegede ned mod mig og sa’….

10. Miraklet i Primorsk. Drengen var både døv og stum.

11. Et uventet møde i Magistrenes Hus.

12. En ”Vildtfremmed” mand i Baderummet! 

13. Så blev der alligevel råd til julefejring i den lille familie!

14. Rejsedeltageren var død, men kom atter til live..!

15. Hvorfor kunne hun ikke sove?

16. Psykologen fra Rigshospitalet fik et uventet mirakel.

17. Jamen – jeg har ikke mulighed nu! 

18. Hun blev  fristet og lokket til Selvmord!

19. Vil du besøge min far på hospitalet?

20. Hun ville blot aflevere en stok, men så skete dette!

21. To, der VILLE være Røgfrie!!

22. Forbøn for hendes alvorlige tilstand i Karlslunde Strand Kirke. Operationen aflystes.

23. Er jeg ved at blive blind?

24. Gud gjorde brug af en hund – før det blev for sent! 

25. Jamen… Skal jeg DØ nu..?

26. En Engel i hospitalsstuen! 

"Jamen...  Skal jeg DØ nu...?"

Send en mail til os på: post@FGP.dk 

Skriv dit 1) navn og 2) adresse 

I forlængelse heraf betal                                              kr. 250 (Forsendelse og Porto udgør kr. 50+ Det ER indkluderet) via MobilePay. Benyt vort sædvanlige Mobilnummer: 40870533.

Eller kig under rubrikken "Nødvendig Info". Der ser du, hvordan du kan overføre direkte til vor konto.

Lige så snart, vi registrerer din betaling sender vi bogen til dig, eller vi kan evt. selv droppe den i din postkasse. (Navnlig hvis du befinder dig på Bornholm..)

--- HVIS du bor på - ELLER - kommer til Bornholm, så er der her en VIGTIG Info: 

Bogen kan købes i COOP's butikker i følgende byer:

Rønne, Hasle, Allinge, Tejn, Gudhjem, Svaneke, Nexø, Snogebæk, Pedersker, Aakirkeby og Klemensker.

Derudover kan den købes i "Bornholms Lille Boghandel" i Bornholms Lufthavn og Bogsalget på Sagavej 5 i Rønne.

Videoen, hvor jeg fortæller om bogen - endnu medens den var hos bogtrykkeren - den kan du se her...:

PS: Husk at skrue op for lyden...!

 

--------------------------------------------------------------------------------