NY BOGUDGIVELSE – KØB DEN – HER..!!

Er Tiden Inde

NU er bogen ankommet fra Trykkeriet – så du modtager bogen i ugens løb!

Samme dag vi modtog den — i fredags (d. 11.) sendte vi første ladning afsted. Det var en portoafregning på 4000 kr. – rundt regnet. Herunder en helt til Kenya i Afrika…!!

Vi har den daglige GLÆDELIGE opgave at sende nye pakker afsted. Tilsyneladende går det HURTIGT. Jeg modtog respons fra en Hellerupkunde — idag blot få dage efter afsendelsen i weekenden..!!

Sådan får du den – hurtigst muligt:

 1. Betal 199 kr via vor MobilePay: 40870533

ELLER:

 1. Klik på ovenstående MENU-PUNKT: “Nødvendig Info…?” og betal via Netbank.
 2. Skriv din adresse til os – enten via SMS (på 40870533) eller via mail: post@FGP.dk

Vi sender i forlængelse af, at du har forsynet os med ovennævnte…

Det vil også sige, AT du her får en HØJAKTUEL “JULEGAVE…!”

HAR DU FÅET MIN FØRSTE BOG?

PS: Hvis du ikke har fået min første bog – ”Jamen – Skal JEG Dø nu..?” så gælder samme tilbud også for denne bog. Altså du kan frit vælge én af CD’erne pr. bog, du bestiller. Den HAR jeg på lager – så du kan have både bogen og CD’en i løbet af ugen….

PPS: Du må lige have nedenstående med omkring et “Feed-back”, jeg fik tidligere i år.
Her får du så – for første gang – en “anmeldelse” af denne første bog. Det er fra en af mine gode venner, der har en professionel joournalistisk baggrund.
Egentlig havde det jo været fint, hvis den have været med i bogens første oplag. Men det må jeg så huske at få med i næste oplag.

Kære Niels Peter!
Det var med største glæde og opmærksomhed jeg læste bogen, og hvad jeg særligt bemærkede var, at du formåede at skabe en sjælden tillid mellem forfatter og læser! Hvilket bestemt ikke er de fleste forundt.
Her blot et enkelt eksempel herpå:
”Men jeg må begrænse mig og undlade flere detaljer, hvor interessante de end kunne synes. Sikkert også for dig.”

En lille detalje – men en detalje som er med til at skabe et rart og tillidsfuldt miljø mellem læser og forfatter!
Det er tydeligt, at for dig er læseren ikke bare et menneske som du med din bog ønsker at fortælle noget – men nok så væsentligt, så føler læseren, at det er hans ven som skriver til ham! Og et godt råd fra et menneske som man føler er sin ven, lytter man gerne til! Min kompliment!
Når nogen taler om Gud – iklædes mange et tankesæt om noget fjernt og højtideligt som det ikke altid er nemt at kommunikere med. Man skulle jo nødig komme til at fornærme Gud, for der er jo næsten ikke grænser for hvad han kan finde på, hvis han skulle gå hen og blive vred.
Bare læs i bibelen om hans vrede hvis du skulle være i tvivl. Det fører for mange til at de så hellere dækker sig bag nogle mere eller mindre autoriserede vendinger, så man ikke risikerer at gøre noget forkert!
Denne opfattelse gør din bog totalt op med og viser – at om du personligt har Gud i dit liv, så har du også en ven – trofast som ingen anden – ikke alene under dit livet på jorden, men også efter.
Og du behøver ikke at lave dig om, for han kender dig som ingen anden – du kan bare være dig som du nu engang er – og tale helt almindeligt til ham.
Ja, så omfattende er et venskab med Gud, at han ikke alene kan og vil hjælpe dig ikke og ikke kun i det Store, men også helt ned på Tapetrulleniveau!
Begge yderpunkter – og nærmest alt midt imellem, fremgår af din bog – og ikke kun på det teoretiske plan (den slags findes der meget litteratur om), men derimod praktisk i en helt almindelig dagligdag!
Undervejs i læsningen formår du at stille nogle spørgsmål omkring læserens eget personlige gudsforhold.
Dette med en pære skruet i ”forhørslampen” som udstråler det mest kærlige lys man tænke sig kan. Og skulle læseren i lampens ”skær” komme i tanker om, at der måske er noget som ikke er helt i orden – er der ingen raslen med nøglen til celledøren – for nu at sige det på ”Politisk”!
Et sprog, som man finder et fint touch af i bogen og som afslører, at den er skrevet af en politimand som sætter sandhed, troværdighed og ærlighed i højsædet!
I stedet for løftede pegefingre og trusler om alt muligt grimt, viser du læseren en lige og ganske nem vej, som fører direkte til glæde, frihed og et venskab så stort, at intet ord dækker .
TAK FOR DET Niels Peter!
Så fra mig skal lyde et stort HURRAH og tillykke med udgivelsen!
Jørgen K – hin gamle

Forord af: JAMEN SKAL JEG DØ NU (Uddrag…)

JAMEN SKAL JEG DØ - NU, Niels Peter Finne
JAMEN SKAL JEG DØ – NU

Så kom tiden, hvor jeg bare måtte nedfælde nogle af de mange oplevelser, jeg har haft i mit liv.

Mit fokus og hensigt med at dele disse indtryk er mit ønske om, at understrege betydningen af det fundament, jeg har bygget hele mit liv på. Min tro på Gud. Bibelens Gud vel at mærke.

Da jeg befandt mig i den indledende fase med at skrive herom, spurgte jeg en god ven, der har haft en profileret karriere inden for nyhedsformidling om, hvad han mente om det første kapitel, jeg havde skrevet.

Han var venlig og skrev, at han syntes det var et interessant og spændende projekt, jeg havde givet mig i kast med. Så tilføjede han noget helt grundlæggende omkring dette, at gøre sig klart, hvilken målgruppe, man henvender sig til.

Det fik mig til at tænke på, at jeg genkendte den tankegang, jeg også havde mødt, da jeg i sin tid deltog i en række kurser, da KKR/TV blev etableret i firserne.

Det var indlysende, at programmer rettet mod små børn i søndagskolealderen havde behov for en mere illustrativ fremstilling, end unge i teenagealderen på gymnasieniveau.

Der er givetvis mange måder at definere sin målgruppe på, men jeg kan godt lide at gøre det hele lidt mere ukompliceret. Hør blot!

En tegning, jeg ofte har tænkt på er den overlevende person, der bliver reddet – totalt udmattet og krybende i ørkenen – tydeligvis ekstrem tørstig.

Når denne person bliver tilbudt og rakt noget vand – så er det eneste, han eller hun er optaget af – det er VAND. Det sidste der kommer i spil vil være hvilken type beholder, vandet er i.

Om det er et glas, et krus, en kop, en konservesdåse eller andet – det vil slet ikke være af nogen betydning. Alene indholdet – VAND! Det LIV-givende vand. Det er dét, der tæller.

Det har været mit udgangspunkt omkring den måde, jeg i mange år har produceret utallige TV-programmer på, og det har også været mit udgangspunkt omkring at nedfælde de oplevelser, jeg deler med dig i denne bog.

Det vil sige at, hvis du er sulten eller tørstig efter at bore ned i disse beretninger, jeg deler heri – med et ønske om at opleve noget lignende – så tror jeg, at du har grund til at skrue op for dine forventninger. Du vil ikke blive skuffet.

Indholdsfortegnelse

 1. Vil I bede for denne broder?
 2. Gud gav krystalklart svar til teenagerens livsvigtige spørgsmål!
 3. Utroligt – men SANDT hverdagsmirakel! – Tapetrullen, der ikke længere kunne købes.
 4. Skudt i hovedet på Christiania, men jeg blev sendt hjem fra Skadestuen – samme dag.
 5. Jeg spurgte Gud og Han svarede – straks!
 6. Anne-Lise og Karls fantastiske lørdag. Operationen blev aflyst!
 7. Radioværten med Dødsplaner!
 8. Far vil igen sende mig til den ”Kloge mand” i Gershøj, sagde hun. – Men så skete noget fantastisk!
 9. Den australske taler pegede ned mod mig og sa’….
 10. Miraklet i Primorsk. Drengen var både døv og stum.
 11. Et uventet møde i Magistrenes Hus.
 12. En ”Vildtfremmed” mand i Baderummet!
 13. Så blev der alligevel råd til julefejring i den lille familie!
 14. Rejsedeltageren var død, men kom atter til live..!
 15. Hvorfor kunne hun ikke sove?
 16. Psykologen fra Rigshospitalet fik et uventet mirakel.
 17. Jamen – jeg har ikke mulighed nu!
 18. Hun blev fristet og lokket til Selvmord!
 19. Vil du besøge min far på hospitalet?
 20. Hun ville blot aflevere en stok, men så skete dette!
 21. To, der VILLE være Røgfrie!!
 22. Forbøn for hendes alvorlige tilstand i Karlslunde Strand Kirke. Operationen aflystes.
 23. Er jeg ved at blive blind?
 24. Gud gjorde brug af en hund – før det blev for sent!
 25. Jamen… Skal jeg DØ nu..?
 26. En Engel i hospitalsstuen!